Sancţionat cu angajare: Fostul șef al Salubri Aleșd se angajează la Primăria Oradea!

În viaţă, ca la maşinile Logan, când o uşă se închide, alta se deschide! După ce a demisionat pe 20 septembrie din funcţia de director al firmei Salubri Aleşd, amendată de Garda de Mediu Bihor cu 200.000 lei pentru că a abandonat lângă drumul de Şinteu un munte de peste 150 metri cubi de gunoaie care ar fi trebuit să ajungă la groapa ecologică de la Oradea, inginerul Octavian Sava îşi pregăteşte revenirea în câmpul de producţie.

Şi nu oricum! Apropiat al primarului PNL de Aleşd, Ioan Todoca, Sava trage să se întoarcă în Primăria Oradea condusă de liberalul Ilie Bolojan. Inginerul a fost declarat săptămâna trecută „admis” la un concurs organizat pentru un post de execuţie în cadrul Compartimentului Eficienţă Energetică, specializat în anveloparea blocurilor.

Sava urmează să susţină săptămâna aceasta proba de interviu, pe care, judecând după simpatia de care se bucură, are toate şansele să o promoveze cu succes. Doar nu s-a ocupat degeaba de treburile murdare ale unei administraţii liberale…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de sava ana | 1 noiembrie 2018 13:32

    Pe bune???? la Primaria oradea !!! unde totul „e pe bune”

  2. >> Postat de Konsilieru | 30 octombrie 2018 13:48

    La vremuri noi, tot noi!