S-a făcut dreptate. Avem inspector general şcolar din zona Beiuşului

Era chiar culmea ca odată ce s-a eliberat un post, acesta să nu fie ocupat de oltenii Bihorului. După ce domnul Nicu Avram nu a scăpat nicio ocazie să se facă de râs, în sfârşit mai marii de la Minister au decis să-l dea afară.

Acum să nu credeţi că atunci când e vorba de politruci, principiul reciclării nu funcţionează. Dacă a fost prost ca inspector general, precis domnul Avram va fi genial ca director de şcoală. În locul lui a venit iniţial o doamnă din oastea de strânsură a generalului Oprea după care a fost uns Alin Novac Iuhas.

Din start se poate vedea că junerii din Beiuş, când se „mărită” iau imediat şi numele lui tata socru. Aşa şi Alin al nostru, a vrut să arate că şi-a unit destinele cu o nobilă familie în care tata socru, numit şi furia laptelui, are mari şanse să devină puşcăriabil.

Oricum, să-i urăm domnului Alin Novac Iuhas succes în ramură şi să nu intre-n panică. Mai jos de actualul nivel nu poate ajunge sistemul de învăţământ bihorean decât dacă sapă domnia sa o groapă.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Cristian S | 23 august 2015 12:04

    De ce atata rautate in comentarii!!!.Il cunosc ca fiind o persoana corecta, cinstita, comunicativa si devotata profesiei.Sunt convins ca odata ajuns la conducerea inspectoratului, activitatea sa nu va mai lasa loc de comentarii celor care considera ca le stiu pe toate.