Părăseală la ţară: Un parc de 460.000 de lei din comuna Spinuş a fost lăsat în paragină (FOTO)

Vă mai amintiţi laptele şi mierea care curgeau prin România pe vremea lui Tăriceanu? Cum toate celelalte probleme ale ţării fuseseră definitiv rezolvate, ministrul Mediului de atunci, Korodi Attila, a inventat Programul Naţional de Îmbunătăţire a Calităţii Mediului, care teoretic trebuia să ajute la eliminarea poluării din oraşe.

În realitate, miliardele de lei plătite de industrie ca taxe de poluare au ajuns să finanţeze doar amenajarea de parcuri în pădurile de la marginea satelor. Aşa s-a întâmplat şi în comuna bihoreană Spinuş, care a primit şi apoi a tocat 460.000 lei pentru amenajarea unui parc între satele Păuleşti şi Sacalasău.

Cum absolut nimeni nu-l foloseşte, tocmai pentru că a fost făcut în afara localităţilor, de atunci parcul s-a părăginit, iar bălăriile au crescut aproape până la nivelul gardului. Bihorel nu înţelege, însă, de ce poarta de intrare în parc este totuşi închisă, pentru că netrecând nimeni prin zonă, n-avea cine să fure nici băncile de lemn, nici buda ecologică abandonate în incintă. Mai lipsea ca Primăria să angajeze pentru paza lui o ditamai firmă de securitate!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de maidanezul | 12 octombrie 2015 15:55

    Pentru împătimiții subiectului, vă invit cu toată familia, să vedeți noul complex olimpic de la intrarea în satul Tăutelec, comuna Cetariu. Terenul de tenis și cel de baschet reprezintă capodopere ale genului. Atrag atenția în mod deosebit tribuna oficială și cele două bănci ale rezervelor, monumente istorice aduse din vechiul parc al satului. Aplauze pentru primar și ai lui ca brazii cu ….i pe piept!