Rugăciunea lui Foncea: Cum a ajuns managerul Spitalului Municipal din Oradea să scoată popii la rugăciuni comune

Managerul Spitalului Municipal, Dacian Foncea, e tot mai excentric. Marţea trecută, la două săptămâni după ce spitalul şi-a sărbătorit cei 50 de ani de existenţă organizând, uşor macabru, o Zi a Porţilor Deschise, Foncea a trimis presei orădene o înştiinţare că jubileul continuă cu o… rugăciune. Mai precis, pe vineri, 31 mai, a invitat jurnaliştii la o slujbă oficiată de preoţii spitalului.

Cum după numai o zi singurul aparat de radioterapie pentru bolnavii oncologici s-a defectat pentru a doua oară în aceeaşi lună, BIHOREANUL l-a întrebat pe Foncea de ce se ţine taman de organizarea de slujbe religioase în loc să rezolve rapida reparare a acceleratorului, renovarea secţiei de Psihiatrie şi alte chestiuni de care spitalul are nevoie.

Răspunsul a fost uimitor: fiindcă a găsit spitalul cu patru preoţi pe statele de plată, a decis „să-i punem la treabă”, de parcă de rugăciunile acestora ar depinde bunul mers al lucrurilor.

Dar, mai ştii, cu o astfel de politică de personal, în care locul medicilor l-au luat popii, poate că Dumnezeu cu marea şi multa Lui milă nu-i îndreaptă pe bieţii pacienţi către Împărăţia Sa…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale