Româncuţa Boglarka: PSD-ista Lilla Boglarka Debelka s-a dat în spectacol în America, în numele Centenarului (FOTO)

Pentru a se duce în America şi în Republica Moldova, folcloriştii Ansamblului Crişana au fost finanţaţi cu 140.000 lei din banii Consiliului Judeţean, în numele Centenarului, cântăreţii şi dansatorii dând săptămâna trecută spectacole la Festivalul Românilor din Sacramento (California).

La eveniment au fost însă şi băgători de seamă, dintre care cea mai înaltă în grad a fost Lilla Boglarka Debelka, PSD-ista de etnie maghiară din Oradea ajunsă secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, cea care zicea că protestatarii din 10 august au comis „o acţiune anti-democratică” şi sunt vinovaţi de „acte grave de huliganism”.

Ei bine, de data asta femeii i-a plăcut de românii din Diaspora, pentru care s-a pozat în costum popular românesc, a dansat hore, a ţinut discursuri şi a zâmbit frumos la camerele de luat vederi.

Cum a fost vorba de o vizită oficială, este de la sine înţeles că a fost plătită integral din bani publici. Că doar au românii de acasă de unde da…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale