Retrospectiva săptămânii: Vicele explică de ce era nevoie toalete și dușuri la campinguri

Luni 

Vio către Ghiusi: „Văd că Viktoraşul vostru merge la Marele Licurici din SUA să ia lumină”. „Să vezi că, dacă Licuriciul pune mâna pe putere din nou, micul lui model de pustă o să vă ia tuturor lumina. Faceţi rost de nişte carioci, că o să se cam retraseze hărţile”.

Marţi 

În sfârşit, o măsură deşteaptă: s-a declanşat operaţiunea de dotare a spaţiilor de campare cu toalete şi duşuri. Vicele de la judeţ a explicat: „Era cazul să facem condiţii civilizate, că mulţi turişti consideră pădurea o uriaşă budă”. „Dar duşurile, la ce folos?”. „Păi, după câteva drumeţii de zeci de kilometri, hainele transpirate alungau urşii, de ajungeau lighioanele să fugă în pădure ţinându-se de nas”. 

Miercuri

Rectorul Barney, fericit: „Am ajuns să chemăm studenţii din chirii ca să-i băgăm în cămine. Stăm din ce în ce mai bine la capitolul cazare, se dau în folosinţă noi cămine, mulţumită Ministerului şi Primăriei”. „Alte doleanţe mai aveţi?”. „Am mai vrea să ne aducă, pe lângă cămine, şi o puzderie de studenţi, că profesori gata să facă 2-3 norme avem destui”.

Citește continuarea pe www.eBihoreanul.ro!


*
*