Retrospectiva săptămânii: Sondajul liberalilor a dezvăluit candidaţi cu procente mai mici decât alcoolemia

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai fost la cimitir de Ziua Morţilor?”. „Da. Şi am şi venit înapoi”. „Eu cred că până ne vine nouă sorocul or să ne îngroape în picioare, că nu mai sunt locuri”. „Nasol e că or să ne îngroape fără popă, n-ai auzit că mai nou ăia nu vin neinvitaţi? Da’ cum să-i invit când sunt proaspăt autopsiat?!”.

Marţi

Sondajul liberalilor a stârnit o furtună. Bolovan a explicat. „Toţi sunt nervoşi, că au mai puţine procente ca alcoolemia”. „Bine, şi cum se poate remedia situaţia asta într-adevăr stânjenitoare?”. „Să se apuce mai vârtos de băut, să le crească alcoolemia”.

Miercuri

Şeful studenţilor, revoltat de mişmaşurile de la Sorbonica. „Vor să facă profesori din toţi plagiatorii, din nişte dascăli care-s mai proşti ca noi”. „Am auzit că nici la cursuri nu prea vin”, l-am aţâţat. „Exact. Asta e şi mai grav, căci nu vor să înveţe nimic din cunoştinţele noastre”.

Joi

Şeful de cabinet de la CJ: „Am anunţat că se va zbura din data de 12 noiembrie”. „Dar Bucureştiul a şters anunţul”. „Probabil la ei era diferenţă de fus orar”. „Şi cu cursele externe cum e?”. „Eu mă bucur că avem zboruri interne, că din Bucureşti ajungem noi oriunde în lume”.

Vineri

Nae poliţistul: „Suntem consemnaţi de când cu toate demonstraţiile astea”. „Dar voi ştiţi ce vrea poporul?”. „Habar n-am. Pe şeful nostru ştiu că l-au dat jos. La aflarea veştii, toţi motocicliştii de la Rutieră au dat de băut, de parcă scăpaseră din război”.

Sâmbătă

Mank Xerox, cu o veste bună. „Vor veni peste 800 milioane de lei peste judeţul nostru”. „Şi o să ne putem lua pălincă de ei?”, a întrebat un român simplu. „Nici vorbă, ăştia sunt pentru drumuri”. „Mai bine ar fi pentru şanţuri, că acolo doarme jumate din populaţie când vine de la birt”.

Duminică

O leoaică din Ungaria a venit să se împerecheze cu un leu de la noi. Tot leul românesc e mai tare!


*
*