Retrospectiva săptămânii: Șeful de la Protecția Copilului se măsoară cu Păstorul în partide de vânătoare

Luni

Vio către Ghiusi. „Ai văzut că până și socialiștii au votat împotriva tâmpeniilor celor din Teleorman care ne sfidează”. „Asta-i nimic. Până și Tokes a zis că a avut inima îndoită”. „Și ce a făcut până la urmă?”. „I-a băgat pe toți undeva și s-a abținut de la vot”.

Marți

Șeful de la Spitalul Municipal: „După ce am scăpat de bandiții din clanul Marlen, acum mă bat cu doctorii”. ”De ce?”. „Păi după ce că li s-au triplat salariile, acum vor să le dau sporuri de gardă de 100%”. „Și de ce nu le dai?”. „Ca să-i protejez. Că dacă află medicii din Germania ce salarii pot câștiga aici, se mută în România și rămân ai noștri fără serviciu”.

Miercuri

Puradel în extaz. „Am auzit că se vor monta 16 prize pentru mașinile electrice. E cea mai bună veste din anul acesta”. „Cred că niciun coetnic de-al tău nu-și va lua mașină electrică!”. „Asta așa-i, dar gândește-te că de-acum înainte ne putem branșa corturile direct de la priză, nu de pe stâlp, ca până acum”.

Joi

Cu Guccifer la expulzarea în State. „Eu sunt un deschizător de drumuri și plătesc pentru că am interceptat mailurile lui madam Hillary”. „De acord cu interceptatul, dar ce deschizător de drumuri?”. „Am dat rețeta tinerilor care vor să ajungă în America. Vrei sa stai 5 ani în State? Sparge parolele personalităților politice de acolo”.

Vineri

Șeful de la Protecția Copilului a fost pus înapoi pe post după ce Păstorul a vrut să-l mazilească. „Zice despre mine că am fost în concediu medical și am mers la vânătoare. Dar el merge la vânătoare în timpul orelor de program”. „Ce drac vânează Păstorul?”. „La dioptriile lui cred că numai elefanți și hipopotami”.

Sâmbătă

Nae Polițistul: „Am auzit că vin irlandezii ăia cu «Lords of the dance»”. „Și asta-i treaba Poliției?”. „Noi trebuie să avem grijă ca populația să nu fie înșelată cu produse false. Că au mai fost spectacole Gipsy Kings și Boney M concomitent pe cinci continente”.

Duminică

Profesorii se plâng că scade populația școlară. O fi îmbătrânit și Odeonul.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale