Retrospectiva săptămânii: Şeful CSM va sprijini dezvoltarea sportului de masă… la restaurant

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut ce pod frumos am făcut? Și-l mai și cheamă Sfântul Ladislau!”. „N-am ce comenta. La cum se înțelege Bolovan cu Păstorul credeam că o să doborâți un buștean peste râu ca să putem trece apa, numai să compromiteți numele sfîntului nostru”.

Marți 

De vorbă cu Solar, managerul sportului din municipiu. „Care e filozofia clubului? Veți merge pe dezvoltarea sportului de masă sau veți prefera exclusiv marea performanță?”. „În mod cert vom merge pe linia sportului de masă. Adică vom sprijini sportivii de înaltă performanță care iau masa la mine la restaurant”.

Miercuri

La povești cu fostul om al lui Dan Diaconescu, fostul supus al lui Dragnea și, acum, sluga lui Băsescu. „Mai există stânga sau dreapta la oamenii politici?”. „Evident, și stânga și dreapta, deopotrivă. Nu ai observat că politicienii iau șpagă cu amândouă mâinile?”.

Joi

Femeia de serviciu de la DNA: „Îţi dai seama ce funcție mare am eu, dacă fac curățenie la o instituție care la rândul ei face curățenie în toată țara!”. „Ce e nou pe la voi?”. „Avem foarte mult de lucru prin zona Binșului”. „Și care e soluția?”. „Eu le-am propus să facem acolo o filială, să nu mai tot trimitem mașini de la centru ca să-i legăm”.

Vineri

De vorbă cu medicul Sorbonel, acuzat de malpraxis. „Eu i-am spus pacientei să se uite bine la diploma mea, dar ea a insistat să-i tai stomacul”. „Și acum ce vei face?”. „Se impun două măsuri: sorboneii să opereze doar la Medicină Legală și să purtăm halate roșii, ca să știe pacienții cu cine au de-a face”.

Sâmbătă

Cei de la RER au adus o mașină de curățat guma de mestecat. „Este utilă mașinuța asta?”. „Este foarte utilă. Dar cea mai bună măsură ar fi fost să cumpărăm o barieră”. „Cu aia să curățați guma?!”. „Cu aia să oprim toți plăvanii să vină în oraș să-l murdărească”.

Duminică

Cei plecați din țară au fost chemați de Primărie să vină acasă. Iar ei vin la greu. Din an în Paști.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de mariana zbierea | 22 august 2016 14:37

    Si ce salariu bun cu spor de partid i-a dat lui Serban Sere minunatul primar Ilie Bolojan! O netrebnicie!