Retrospectiva săptămânii: Pruncu’ lui Unchiu’ explică cum e cu procesul de malpraxis

Luni

Vio către Ghiusi. „Am văzut că a început Festivalul vostru. Să nu vă mai aud că vă plângeți că nu aveți drepturi în oraşul ăsta!”. „Cred că ești într-o confuzie. Dacă unii dintre șefii noștri și-au tras dreptul nu însemnă că toată comunitatea are drepturile pe care și le dorește”.

Marți

Pruncu’ lui Unchiu’, trimis în judecată. „Arătați-mi voi un chirurg care nu are aleea lui din cimitir! Acum e la modă să dai medici în judecată, ca să te umpli de bani”. „Dar e adevărat că ați comis un malparaxis?”. „Fals! Numai azi, de exemplu, am salvat cinci vieți”. „Operând?”. „Din contră, că a trebuit să merg la avocat să văd cum e cu procesul”.

Miercuri

Nae polițistul: „Acum înțelegeți ce periculoasă e munca de militar? Şi când mergem la chef putem s-o încurcăm, cum a păţit-o colegul care s-a înecat în piscină”. „Dar până la urmă șeful de la puşcărie a fost schimbat din cauza regretabilului incident?”. „Nici vorbă. Dar trebuia să punem unul de-al nostru, de la Binș”.

Joi

Tanti Zoe pensionara, nedumerită. „Nu știam că s-a mutat cimitirul în parcul 1 Decembrie”. „Nu s-a mutat niciun cimitir”. „Atunci de ce boceau niște ecologiști la umbra unor tise?”. „Poate doreau să ude pomii cu propriile lacrimi”.

Vineri

Alduitul, mirat că pe drumul de munte asfaltat de el a apărut o groapă de 6 metri adâncime. „Io cred că-i o minune dumnezeiască. I-am și întrebat pe constructori dacă groapa nu a început cumva să lăcrimeze”. „Dar e normal să apară așa ceva?”. „E semn de la Dumnezeu. Nu-i groapă, ci fântână de la care să se adape toți șoferii”.

Sâmbătă

Șeful de la Aquapark: „La ce cerere de locuri avem, ca să încapă toți turiștii ar trebui ca aceștia nu să înoate, ci să calce apa”. „Cum puteţi face să încapă mai mulți doritori?”. „Eu aș lua înapoi terenul dat investitorului din vecini, care de trei ani cultivă bălării pe el”.

Duminică

Succes fulminant al trupei de teatru la Festivalul Shakespeare. Se vede că nu mai au director.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale