Retrospectiva săptămânii: Spovedania preotului gurist despre referendumul pro familie

Luni

Vio către Ghiusi: „Ce l-au mai belit europenii pe Viktor Orban! O să vă dea în cap cu articolul 7 și o să vă taie fondurile”. „Stai să vezi când o s-o cheme la raport pe Dăncila voastră. Cred că înainte de a vă da afară din Europa o să-i și tragă o mamă de bătaie, pe motiv că o proastă a intrat fraudulos în sediul UE”.

Marți

Preotul gurist și uns cu toate alifiile a participat la zilele unei comune. „Din start vreau să declar că și eu sprijin familia tradițională. La mine e o tradiție de 30 de ani să le-o trag băiețeilor. Şi voi știți că noi, preoţii-rapsozii, dacă nu ne-am ține de tradiții nici n-am avea de unde să culegem frumoasele cântece cu care vă desfătăm”.

Miercuri

Puradel, contrariat: „Numai noi suntem de vină pentru orice”. „Iar v-au discriminat? V-au pus la lucru?”. „Ah, nu, Doamne ferește. Doi rromi au rămas într-un supermarket, au mâncat și au băut până li s-a făcut rău”. „Și?”. „Şi a fost o provocare. De fapt, în galantare la mezeluri era mușchi țigănesc și paznicii au crezut că-i vorba de țigani”.

Joi

Guciffer, omul care a spart corespondența lui Hillary Clinton, va fi extrădat în SUA după ce va ispăși pedeapsa de acasă. Omul, nemulțumit: „Nu se poate. Fac pârnaie la greu aici, apoi mă duc și în SUA! Pe ce bază, că nici nu am viză?!”. „Ți se pare nedrept?”. „Nici dacă o violam pe madam Clinton, nu corespondența ei, nu meritam așa mare pedeapsă”.

Vineri

S-a deschis cea mai modernă creșă din mediul rural. Directoarea a prezentat clădirea şi dotările, dar cu o rugăminte: „Avem tot ce trebuie, însă ne-ar trebui pe cineva care să spună povești copiilor. M-am gândit să-i aduc pe șefii Consiliului Județean. Așa povești frumoase zic ei despre cursele aeriene…”

Sâmbătă

Nae polițistul: „Am aflat că peste 100 de școli nu au autorizație de la pompieri”. I-am răspuns: „Da, şi voi faceți referendum contra homosexualilor, în loc să luați măsuri”. „Fals. Eu am cerut ca elevii să vină la școală obligatoriu cu uniforme, dar să fie din azbest”.


*
*