Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Politica Păstorului privind Aeroportul – dacă nu zboară nimic, nu se prăbușește nimic!

Luni

Vio către Ghiusi: „Tinerii pesedişti, aliații voștri, propun legalizarea prostituției și a consumului de droguri ușoare”. „Legalizarea prostituției ar face ca unii membri de-ai lor să mai câștige ceva vechime la pensie, că mulți au lucrat în branșă înainte să intre în politică!”. „Și cu drogurile cum e?”. „Păi, nu e halucinant ce ordonanțe de urgențe dau?”.

Marți 

Păstorul a reacționat la atacurile lui Bolovan cu privire la Aeroport: „Eu m-am gândit la siguranța în aviație. Dacă nu zboară nimic, nu se prăbușește nimic”. „Dar primarul vă acuză că ați pus niște papagali în Consiliul de Administrație, care nu se pricep la nimic”. „Fals. Papagalii se pricep, pentru că știu să zboare, pe când Bolovan nu știe”.

Miercuri

Puradel, supărat: „Râde lumea de noi pentru că niște cosângeni din cartierul francez au făcut foc în mijlocul casei și s-a declanșat un incendiu”. „Și nu-i așa?”. „Au vrut și ei să se  modernizeze. Au făcut foc în mijlocul casei pentru că doreau să aibă încălzire centrală”.

Joi

Primul vânător al județului a trecut în echipa lui George Coșbuc. Miliardarul a explicat: „Noi vrem pământ. Pământ pe care să trăiască mistreții pe care noi vrem să-i omorâm”. „Dar conform contractului ar trebui să predați domeniul la Romsilva”. „Sunt hotărât să mă judec până când n-o să mai pot merge la vânătoare din cauza vârstei”.

Vineri

Circ la PSD! Ianoș i-a adunat pe supuși. „Ce dracu’, v-ați apucat să vă dați în gât unul pe altul?! Vă e frică că unul fură mai mult decât celălalt?”. Un șpăgar i-a replicat: „Păi, dacă vin toți bețivii să reclame că iau șpagă, azi-mâine ne trezim că o să povestească vreunul și cum am strâns bani pentru nunta pruncului infractorului din Teleorman”.

Sâmbătă

Niște puști de bani gata s-au apucat să tragă cu gloanțe oarbe prin oraș și să facă concurs de bolizi. Nae Polițistul s-a enervat: „Habar n-ai ce tare a trebuit să-mi înfund cascheta pe ochi și pe urechi ca să nu aud și să nu văd nimic”.

Duminică

Patronii au decis să facă un protest de 15 minute, pentru că vor autostrăzi. Mircea Badea a declarat că el nu rezistă decât 5 secunde.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale