Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Brancardierul s-a enervat pe cei cu campania antivaccinare

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut cum s-a dezvoltat aeroportul! De la 40.000 de pasageri am ajuns la 160.000”. „Nu mă miră. Dacă mai rămân ăștia la conducerea țării o să crească traficul la 250.000. În doi ani evacuăm tot județul, să văd atunci pe cine mai impozitează teleormănenii”.

Marți

Noul șef de la Resursele Minerale e conțăran cu noi. Lumea-l știe de Gazu’. „Cum e, Gazule, cum ai găsit Agenția?”. „Cu GPS-ul, că tare-s încurcate străzile din București. În rest, trupa e bună, dar numai dacă ar fi vorba de un bar de noapte. Îți dai seama că, după ce instituția a fost condusă de un chelner, apoi de o educatoare și la final de un lipitor de afișe, prestația mea nu poate fi decât excepțională”.

Miercuri

Brancardierul, nervos pe cei cu campania anti-vaccinare: „Nu le e rușine la fața obrazului? Nu le mai ajunge internetul vițicilor care se opun vaccinării? Acum au făcut şi panouri mobilizatoare. Ne paște o catastrofă”. „Mie mi se pare că ne-a păscut deja. E drept, catastrofă este să ceri interzicerea vaccinării, dar una la fel de mare ești tu la cârma Ministerului. Că tu numai medicină n-ai făcut, ci transport de bolnavi”.

Joi

Negocierile pentru cumpărarea fabricii de zahăr au eșuat. Agricultorii care voiau s-o cumpere au renunțat din cauza prețului. „Băieți buni, patronii ăștia. Decât să ia câteva milioane de euro, preferă s-o închidă, adică să o treacă în conservare”. „Și nu fac bine?”. „Păi, tu știi ce înseamnă conservarea în țara asta? În mai puțin de două săptămâni vin magneții din Țincapana și o devorează mai ceva ca termitele”.

Vineri

Tanti Zoe și-a calculat pensia. „Maică, pensia mea e ca şi avionul: cu cât e mai sus, cu atât e mai mică”. „Păi, credeați că ăștia o să vă dea ceva în plus? Să vedeți când vine inflația, că nici sicrie nu o să-şi mai permită pensionarii”. „Nu mă tem, că mă apuc de furat. Peste 60 de ani am, până la 200.000 de euro pot fura liniștită și, chiar dacă mă prinde, voi fi arestată la domiciliu. Cum mă dor picioarele, nici acum nu prea mai ies din casă”.

Sâmbătă

Nae polițistul, obosit. Nu bine a început anul și niște țărani au ieșit să protesteze că străzile lor sunt sparte. „Și ce-i așa interesant în povestea asta?”. „Păi, a trebuit să apelăm la elicoptere, că bieții oameni s-au împotmolit în glod și n-au putut fi extrași de acolo decât pe calea aerului”.

Duminică

De Revelion, niște gunoaie umane au spart niște coșuri de gunoi. Uite-așa au rămas fără casă.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale