Retrospectiva săptămânii: Păstorul, un car de nervi din cauza parapeților de pe drumul spre Aeroport

Luni

Vio către Ghiusi: „Am înțeles că Orbanul vostru bagă bani grei pentru ca oamenii să cumpere cât mai mult pământ la noi”. „Știi cum vine asta? Ca un balsam. Cei care cumpără pământul o să-l exporte în Ungaria, că nimic nu-i mai bun și dulce pentru ei decât pământul Transilvaniei”.

Marți

Se pun parapeți pe drumul spre Aeroport. Păstorul, un car de nervi: „După ce l-au scos pe tușă pe Bimbo Zoo, de riscăm să nu putem bloca noi curse externe, acum constructorii nu mi-au respectat indicațiile”. „Dar care erau ălea?”. „Parapeții trebuiau să fie turnați transversal pe șosea, să nu poată ajunge nici mașinile la aeroport”.

Miercuri

Nae polițistul, total în ceață: „Cică nu mai avem voie să folosim în timpul serviciului Facebook Messenger și WhatsApp”. „Și te deranjează?”. „Nu, că eu în timpul serviciului nu folosesc decât bere la Pet și rom la litru”.

Joi

Bolovan a dispus ca mașinile Primăriei să fie parcate la Compania de Apă. „Păi, vă înjură cei din Primărie că fac 75 de metri în plus”. „Nu doar ei, ci și cei de la CAO, că vor trebui să-și parcheze mașinile la Podul Decebal. Și mă aștept ca și locuitorii din zonă să comenteze, că n-o să le încapă mașinile de cele ale Companiei de Apă”.

Vineri

Scandal mare cu doctorița care și-a omorât copilul. Parchetul a decis că poate lucra în spital pentru că, de obicei, de adulți nu se atinge. Un procuror a făcut, totuși, observația: „Probabil că într-un final va trebui s-o mutăm la secția Autopsii, ca să nu existe temeri cu privire la activitatea ei”.

Sâmbătă

De povești cu Năsturescu, devenit pușculița lui Ianoș: „Văd că nici măcar nu se mai ascund cei de la Consiliul Județean. Au scos la licitație cu dedicație o lucrare pe care deja ai început-o”. „Ce ți se pare anormal? Păi, de ce să dau eu parandărătul din profit?”.

Duminică

Noroc că ministruțul de la Apărare e pe făraş, nu mai poate opri fanfara militară să cânte de Ziua Orașului.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale