Retrospectiva săptămânii: Păstorul de la CJ dezvăluie de ce s-a băgat la un credit de 50 de milioane de lei

Luni

Vio către Ghiusi: „Anul ăsta n-ați reușit să intrați cu carele alegorice pline de flori în municipiu. Ce schimbări poate produce pandemia asta!…”. „Lasă că poate la anul va fi mai bine și o să intrăm cu carele de luptă, nu cu alea de flori”.

Marți

Acum, că nu mai au mult până devin civili, Păstorul și Ianoș au decis ca onor Consiliul Județean să facă un credit de 50 de milioane de lei. „Domnule Păstor, pentru ce faceți aceste împrumuturi? La spartul târgului v-a izbit dorul de  investiții?!”. „Ne-a izbit pe dracu’, dar vrem să-l lăsăm dator vândut pe Bolovan când vine șef la Județ”.

Miercuri

Puradel, fericit: „Nimic nu-i ca-n campania electorală…”. „Ai reușit să pui deoparte ceva din banii partidului?”. „Asta-i zero pe lângă bucuria de a-mi vedea neamurile că pot locui în centrul orașului. Nu vezi că-i plin de corturi de-ale partidelor prin urbe?”.

Joi

Nae polițistul, surmenat: „Ne-au năpădit cerșetorii. Abia acum îmi dau seama ce noroc a fost pe capul nostru când i-am exportat în Occident”. „Și cum scăpați de ei?”. „Ce să scapi, nu vezi că se înmulțesc? Acum au apărut și cerșetorii de voturi, tot orașul e invadat de mutrele lor”.

Vineri

Un medic de la Legală despre Covid: „Nu știu de ce se agită lumea, situația e sub control”. „Cum să fie sub control, când nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă?!”. „Asta e o minciună. La ce mortalitate are gripa, veșnic se vor crea locuri libere”.

Sâmbătă

Tanti Zoe, fericită: „Bine că se redeschid bufetele”. „Nu pot să cred. Eu știam că nu prea frecventați localurile”. „Eu nu merg la bufet, dar sper să meargă acolo cei care beau în față la ABC, că nu mai pot face cumpărături din cauza lor”.

Duminică

S-a deschis muzeul Art Nouveau. Cârcotașii o consideră o realizare de tot rahatul: nu are copaci să stai la umbră, nici cișmele de apă, ba nici măcar pistă de biciclete…


*
*