Retrospectiva săptămânii: Odeon, revoltat că l-a refuzat Bolovanul

Luni

Vio către Ghiusi. „Avion cu motor / Ia-mă-n zbor, te rog, puțin / Însă nu din Debrețin! Se pare că Păsztorul a sabotat degeaba”. „La cum se prezintă lucrurile cu pandemia asta, cred că în curând nu o să mai zboare nimic din Oradea, în afară de angajații de la Consiliul Județean”.

Marți

Odeonul s-a trezit dimineață. Și-a spălat calul, și-a călcat tunica, a făcut baie, s-a pomădat, s-a epilat, s-a rujat și, uite așa, gata de măritiș, a plecat să-l pețească pe Bolovan. La ieșire mi-a povestit. „E scandalos că nu ne-a băgat în dormitor, doar suntem al doilea partid al județului”.

Miercuri

Primărelu’, mândru de el după alegerile catastrofale. „Ehei, dacă Bolovan nu lua niciun vot, dacă ungurul nu lua nici el mare lucru, aș fi fost primarul vostru cu cele 5.000 de voturi primite”. „Și acuma care-i traiectoria ta în politică?”. „Apoi n-o trăi Ianoș cât lumea!”.

Joi

Un primar care a câștigat cu flotanții: „Cu un ochi râd, cu altul plâng”. „De ce?”. „Mă bucur că am ieșit primar cu ajutorul flotanților pe care i-am băgat la mine în casă. Problema este că nu-i mai pot scoate afară, că a început să le placă să-i țin pe mâncare și băutură”.

Vineri

Tanti Zoe pensionara. „Nici eu, maică, nu am votat cu comuniștii, cu toate că mi-au promis măriri de pensii”. „Păi, și nu credeți în așa ceva?”. „Eu am experiență mare de viață. De câte ori aud de măriri de pensii fac legături cu reclama aia la măriri de penis”.

Sâmbătă

Constructorii care înlocuiesc conductele de canalizare au renunțat la lucrări. Șeful șantierului a explicat. „Nu se poate lucra aici, căci conductele sunt pline de rahat. Noi am mai schimbat conducte și în Capitală, la Parlament, dar acolo țevile erau curate, că are cine să mănânce rahatul”.

Duminică

La alegerile parlamentare din iarnă singurul candidat care va avea curaj să se prezinte la vot va fi Bolovan.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale