10 observații despre reluarea zborurilor externe Ryanair

1. Compania irlandeză a grăbit semnarea contactului pentru că a auzit că numai de la Consiliul Județean sunt 500 de persoane gata să-și ia zborul.

2. Ianoș Mang a spus că nici de-al dracu’ nu va apela la cursele aeriene. La vechimea și rezultatele lui în politică, el va zbura doar în caz extrem și numai cu elicopterul.

3. Szabó Ödön a cerut ca toate cursele de pe Aeroportul Oradea să facă escală la Debrețin, de unde pasagerii să meargă cu Wizz Air.

4. USR Bihor consideră inoportună deschiderea curselor pentru că există riscul coliziunii între avioane și conducerea partidului, care e în aer.

5. Pásztor Sándor a declarat că în cursul mandatului său au fost reluate cursele internaționale, căci Bolojan nu a fost numit oficial președinte al Consiliului Județean.

6. Fuge Dealul Ciuperca și nouă ne arde de curse externe…

7. Dușmanii lui Bolojan au constatat că nici bine nu a ajuns mare șef la Județ că deja visează numai avioane.

8. Emilian Pavel a fost deranjat că municipalitatea a apelat la ajutor de stat pentru atragerea companiei. Banii ăia se puteau fura, iar noi puteam zbura în continuare din Ungaria.

9. Din cauza salariilor mici ale bihorenilor, Ryanair ar trebui să facă transporturi gratuite. Și în acest caz se vor găsi destui să comenteze că nu se dă de mâncare la bord.

10. Compania nu e în stare să asigure cele 2.574 de destinații cerute de concetățenii noștri.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale