Retrospectiva săptămânii: Mărturisirile antrenorului Achim despre suporterii care l-au scuipat

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că aveți și voi o gioarsă în Curtea Constituțională. E clar, v-am românizat”. „Ai dreptate. Dar ți-a plăcut că cei șase de la CCR au luat decizia ascunși în budă?”. „Păi, la așa rahați de oameni, unde doreai să se reunească? La cofetărie?”.

Marți

Și la baschet au apărut huliganii. Sibienii l-au scuipat pe antrenorul nostru, chestie de neimaginat pe vremuri. Antrenorul i-a iertat: „Ce să fac? Să le cer condamnarea la moarte?”. „Dar e normal să se întâmple asta?”. „Nu e, dar în tot răul şi-un bine: uite, concitadinii mei nu dau un scuipat pe mine, pe când sibienii dau mai mulți”.

Miercuri

Femeia de serviciu de la PSD: „M-au pus să organizez deplasarea pentru mega-mitingul din Capitală”. „Dar pentru ce e mitingul?”. „Deocamdată nu s-a decis, important e că se pleacă”. „Și de ce tocmai tu te ocupi cu organizarea?”. „Să nu pară prea proastă șefa”.

Joi

Nae polițistul, necăjit: „Ai auzit, sigur, de cazurile de jaf asupra unor oameni avuți. Un tip deghizat în polițist intră în casele lor și sub amenințare fură grămezi de bani”. „Și tu ești supărat că nu i-ați prins încă pe infractori?”. „Eu sunt supărat pentru că noi nu suportăm concurența”.

Vineri

Puradel se pune pe studiat: „Ai auzit că ne dă ăștia credite la greu, fără dobândă, fără număr, numai să ne ținem de școală?”. „Să nu zici că te-a străpuns fiorul academic!”. „Mie mi-a plăcut mereu să merg la școală, că acolo era cald și ne dădea lapte și corn”. „Dar acum iei bani doar dacă mergi la facultate”. „Păi ce, studenții n-are portofele sau telefoane?”.

Sâmbătă

Șefu de la UPU, nervos: „Au început să ne trimită pacienți din județ, că pe acolo li s-a defectat aparatura”. „Mă gândesc că, la salariile voastre, nu vă dați jos din pat pentru niște țărani”. „Le-am zis să nu ne sufoce cu munca, că dacă ne enervăm imediat mai mimăm o demisie de se cutremură sistemul”.

Duminică

Anul acesta, Zilele revistei Familia s-au ținut exclusiv noaptea.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale