Retrospectiva săptămânii: Mărturisirea primarului care și-a făcut viloi în zonă protejată

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că la inaugurarea digului a apărut prin poze și husarul amator. El ce contribuție a avut la lucrare?”. „Știi tu cum sunt politicienii, se supără dacă-i bagi în mamă, dar se bucură și dacă-i bagi în seamă. Singura explicație e că venise cu betonul de acasă”.

Marți

Primarul care și-a făcut viloi în vârful muntelui, în zonă protejată: „Casa nu e a mea, ci a lu’ tătuțu’, care din pensia lui de 160 de lei de la CAP s-a apucat de construit”. „Păi, era zonă protejată”. „De aia a făcut-o acolo, să se simtă în siguranță. Da’ și ziariștii, niște fraieri! În loc să se chinuie cu drona, puteau s-o vadă și din satelit, că nu-i așa de mică”.

Miercuri

Nae polițistul, despre bubuiturile care s-au auzit pe la țară: „Bieții țărani au auzit niște zgomote mari și au văzut soldați coborâți din cer”. „Au reclamat că au fost speriați?”. „Nu, au reclamat că au fost înșelați. Sperau să vină americanii”.

Joi

Bolovan s-a supărat pe Tarom și a făcut o companie aviatică împreună cu Primăria. „Ciudați sunteți voi, liberalii. Voi luați avioane și alde Boc tot după avioane umblă, că vrea să-și facă metrou”. „La ce prețuri ne bagă Taromul la bilete, am calculat că în două săptămâni ne putem lua din diferențe o aeronavă rezonabilă”.

Vineri

La examenul de titularizare, jumătate din profesori nu au obținut media 7, iar 15% n-au scos nici măcar un 5. Un profesor picat: „V-a mâncat undeva să vă împotriviți meditațiilor. Fraierilor, în primul rând nu elevii, ci noi, dascălii, avem nevoie să luăm meditații”.

Sâmbătă

Război între caiaciști și pescari. Cei din urmă îi atacă pe sportivi cu pietre, pe motiv că le sperie peștii. Șeful unei asociații de pescuit a reacționat: „Situația se va schimba radical. Că un caiacist care trage la padele este mai tare decât un pescar care trage la măsea”.

Duminică

Au apărut primele adeverințe false de vaccinare. Noroc că certificatele de deces sunt veritabile.


*
*