Retrospectiva săptămânii: De ce a făcut scandal deputatul-bătăuş la Street Food Festival

Luni

Vio către Ghiusi: „Mă bucur că ministrul Mediului vine la noi și inaugurează un dig pe care încă nici măcar nu l-a plătit”. „Fals! De fapt a mers la o școală de vară în Ungaria și a venit pe aici ca să pună ștampila pe delegație, că doar nu o să plătească deplasarea din banii UDMR-ului”.

Marți

Fostul deputat AUR a făcut scandal la Street Food Festival: „Adică n-avem voie să băgăm o șaormă cu de toate pe motiv că nu suntem vaccinați? Mă aștept să nu mai fie lăsați la astfel de manifestări nici caftangiii sau șmenarii, de-o să ajung să mănânc numai acasă”.

Miercuri

Puradel, mândru de el: „Să mai zică cineva că nu suntem o comunitate responsabilă. Din cauză că ambulanța nu a sosit când au vrut neamurile mele, acestea i-au bătut pe medici. După care au  făcut o reclamație că nu are cine să-i trateze, doctorii fiind cam faultați”.

Joi

O firmă de minerit care aparține Statului se pregătește de privatizare, de 17 ani. Directoarea mi-a explicat: „Doar nu-s fraieră să o privatizez, că dacă conduc după mintea mea, dăm faliment în 15 minute. Așa mai bine stau la Stat și mă tot pregătesc de privatizare până ies la pensie”.

Vineri

Șefa de la Sănătate vrea să accelereze vaccinarea: „M-am gândit să organizăm niște tombole, colegii au propus să dăm vaucere pentru utilaje agricole”. „Și va funcționa?”. „Păi, care nană de 87 de ani nu și-ar dori în ocol o combaină ultimul răcnet, cu aer condiționat, chiar dacă nu mai are niciun petic de pământ?”.

Sâmbătă

Cea mai proastă investiție din județ, centrala pe biomasă, va fi scoasă la casat. Vicele a declarat: „Asta nu-i centrală pe biomasă, ci pe bio mă-sa. Că pentru lipitorile udemeriste și pesediste era ca o mamă”. „Angajații chiar nu făceau nimic?”. „Nimic. Dar la cât de tăntălăi erau, mai bine că au stat degeaba decât să provoace pagube mai mari în alte părți”.

Duminică

Șoferi, reînnoiți-vă bagajul de înjurături! Începe lucrul la pasajele subterane.


*
*