Retrospectiva săptămânii: La Consiliul Judeţean, preşedintele şi opoziţia se îmbie cu şampanie

Glumiţe la Consiliul Judeţean pe seama aeroportului. Preşedintele i-a explicat lui Covrigeanu: „Dacă aeroportul e gata în 2015 dau o şampanie, dacă nu-i gata dai tu trei”. Covrigeanu, pe care nu-l dă afară simţul umorului, i-a replicat…

Luni

Vio către Gyusi: „Ai văzut, mă, că au venit chinezii şi o să ne umplem de bani şi de autostrăzi!”. „La cât sunt de galbeni, cred că o să-i cazăm la boli hepatice”. „Întotdeauna ai tu ceva de comentat!”. „Eu te avertizez. Dacă orezarii se amestecă cu ţiganii, în cinci ani şi voi veţi fi minoritari, ca noi”.

Marţi

Nae Poliţistul, uşor uimit: „Mă, noi ne chinuim ani de zile să dăm bani cu camătă şi beneficiul abia trece de două-trei sute de mii de euro”. „Ce vrei să spui?”. „Păi vine un amărât de la siloz şi fură grâu de milioane de euro, fără stres şi fără presă pe el. Păi, să nu dai cu toţi hoţii de pământ, mama lor de infractori!?”.

Miercuri

Glumiţe la Consiliul Judeţean pe seama aeroportului. Preşedintele i-a explicat lui Covrigeanu: „Dacă aeroportul e gata în 2015 dau o şampanie, dacă nu-i gata dai tu trei”. Covrigeanu, pe care nu-l dă afară simţul umorului, i-a replicat: „Ştiam eu că, indiferent de rezultat, totul se termină cu o beţie”.

Joi

Tanti Zoe pensionara, un munte de revoltă: „Maică, am mers şi eu ca tot pensionarul amărât să-mi iau 15 tigăi la promoţie, dar preţurile sunt mari”. „Păi de ce nu aţi profitat de Black Friday”. „Nu mă luaţi voi cu prostiile astea. Că nu a fost niciun blec fraidei, ci blec fraierdei”.

Vineri

Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat 6 luni pe un judecător care are trei dosare penale. Purtătorul de cuvânt a explicat: „Omul poate judeca mai departe şi dacă e  infractor. În fond, nu face decât să submineze crima organizată din interior”. „Asta înseamnă că dacă avea 6 procese penale l-aţi fi suspendat un an?”. „Cam aşa”.

Sâmbătă

Juji mi-a explicat de ce s-au aprins luminile oraşului înainte de Ziua Naţională. „Evenimentele nu trebuie cuplate. De sărbătoare se dă iahnie de fasole la tot poporul. Dacă se şi aprind luminile, riscăm să sărim în aer”.

Duminică

Încep sărbătorile de iarnă. Consemn: varză murată!


*
*