Retrospectiva săptămânii: Ianoș e supărat pe colegii de partid care nu-i respectă bătrânețile

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că în Ungaria se pot face gratuit fertilizări in vitro”. „Trebuie să creștem cumva natalitatea”. „De ce nu luați metoda noastră? Dublați alocația copiilor și în 10 ani populația se va dubla”. „Acuma depinde ce populație vreți să o dublați”.

Marți

Ianoș, neliniștit: „Colegii de la partid nu mai au niciun respect pentru bătrânețile mele. Acum se laudă pe Feisbuc că vor schimbare”. „Și nu ți se pare firesc, după atâția ani de domnie și eșecuri?”. „Încă n-am ajuns la vârsta la care să fiu schimbat. Poate ei poartă pamperși, de frica mea”. 

Miercuri

Odeon, un car de nervi: „Cum adică să-l schimbe pe omul nostru de la Pensii? Noi cum mai avem acces la datele demografice din țară?”. „Și acuma ce faceți?”. „L-am băgat în concediu medical, să nu poată fi schimbat. Cum omul e bolnav de putere, s-a îmbolnăvit chiar pe bune”.

Joi

Puradel, revoltat pe primarul din Târgu Mureș: „Noi nu merităm venituri duble, dacă tot suntem în UE?”. „Cum venituri duble, că doar alocația pentru puradei se dublează?”. „Păi, și tu care crezi că-s veniturile neamului de când nu ne mai dați ajutor social?”.

Vineri

Viceprimarul, despre o nouă investiție: „Vrem să facem un centru de cercetare pentru apa termală, dar mi-e frică să nu ne sufle proiectul cei din Cluj”. „Și care e argumentul ca Centrul să rămână la noi?”. „Vrem să fim primii din lume care nu doar au inventat, dar au și cercetat apa caldă”.

Sâmbătă

Bolovan a mărturisit că primele zile din an sunt cele mai fericite pentru el. „De ce credeți că am montat camere de luat vederea în Piramidă?”. „Ca să supravegheați angajatele?”. „Fals. Ca să văd cum se bulucește lumea să-și plătească impozitele”.

Duminică

Se caută căpșunari pentru Spania. Iar pentru căpșunile noastre aducem muncitori din Vietnam.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 20 ianuarie 2020 07:55

    Umor copios.