Retrospectiva săptămânii: Ianoș dă explicații înainte de a pleca să se odihnească în Parlament

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut ce ne face pandemia? Am intrat în scenariul roșu”. „De-aia sărea Ianoș într-un picior de bucurie zicând: în sfârșit avem un județ roșu?”. „Tu ce propui?”. „Dacă ar fi după mine, aș băga tot Ardealul în scenariul verde, măcar încă 1.000 de ani”.

Marți

Înainte de a pleca să se odihnească în Parlament, Ianoș a ținut să demonteze știrea falsă cu coroana pe care PSD nu a mai depus-o de Ziua Orașului. „Noi respectăm orașul. Coroana aia nu aparținea PSD-ului. Vă pot demonstra că noi am avut altă coroană. Se poate vedea în pahar, la mine pe noptieră”.

Miercuri

Amenzi mari la firmele care colectează deşeuri electrice fără să le recicleze. Puradel era indignat. „Și ai mei au încercat să recupereze materiale electrice, dar au fost discriminați. Când s-au urcat pe stâlpi după cabluri, gagiii au pornit curentul în instalație”.

Joi

Terenul ce trebuie expropriat de la Beni Hill asfaltatorul va costa orașul 5,1 milioane lei. Depanatorul a mărturisit: „Dacă știam că doar atât e prejudiciul, nici nu mă mai prezentam în fața instanței. Păi, eu sunt om de ciubucuri de un milion de euro?”.

Vineri

Nae polițistul, revoltat: „Oamenii sunt nebuni. Nu vor să poarte masca sub nicio formă”. „Și de ce nu-i amendați?”. „Îi amendăm cât putem. I-am zis unuia care purta masca pe sub bărbie că tot e bine că n-o folosește ca suspensor”.

Sâmbătă

Scandal cu privire la studiul de fezabilitate al drumului expres Oradea – Arad. Portarul de la CNAIR a mărturisit: „A sunat un bătrânel să întrebe dacă SF-ul a fost actualizat. Tipul se dădea șeful PSD-ului, așa că la mișto și eu i-am zis că-s directorul companiei”.

Duminică

Bolovan vrea să preia şi conducerea de la Ape, ca să facă niște reduceri! Păsztorule, de ce te-ai albit la față? Nu mai știi de glumă?


*
*