Retrospectiva săptămânii: Fostul director de la Ape a fost păstrat șefuț, să se poată bucura de cantoanele renovate

Luni

Vio către Ghiusi: ”Ai văzut, mă, diferența între administrația românească și cea ungurească? Bolovanul face 365 de investiți într-un an!”. ”Nu văd care-i diferența, că și Păsztorul nostru face o investiție în 365 de ani!”.

Marți

Liberalii pun în funcții numai oameni integri. Fostul director de la Ape a fost retrogradat ca șef la gospodărirea apelor, să se poată bucura de cantoanele renovate. Pesedistul a explicat: ”Le-am amintit că la bază și eu am fost un fel de liberal. Nu sunt cu nimic mai penal decât mulți dintre ei, în schimb am o grămadă de bani cu care să slujesc Partidul”.

Miercuri

Nae polițistul, neliniștit: ”Lumea a înnebunit. De când cu problemele din China, toate gunoaiele sunt aduse la noi în țară”. ”Și nu există riscul ca acestea să ne sufoce?”. ”Nu, că și noi trimitem gunoaiele la București, că doar vin alegerile”.

Joi

Poloiștii au câștigat Cupa, baschetbaliștii au pierdut-o. Un poloist mi-a explicat cauzele: ”Noi mâncăm la cantină și aducem apa de acasă pentru bazin”. ”Și baschetbaliștii?”. ”Ei pe la restaurante de lux, că iau salarii exorbitante și sunt ținuți pe palme”. ”Și care-i morala?”. ”Foamea te duce la performanță. De aceea și celelalte secții au fost abandonate”.

Vineri

Ianoș, despre Bolovan: ”Lumea îl critică pentru că vrea să înfrățească orașul cu o comună din Basarabia. Eu îl critic pentru că s-a luat după mine fără să citeze sursa”. ”Da’ tu ce ai făcut?”. ”Eu am înfrățit teatrul cu Basarabia”.

Sâmbătă

Șefii de la Drumuri Naționale se laudă că o să bage investiții masive în județ: ”Vom asfalta toate drumurile, vom face centuri, vom termina lucrările începute secolul trecut, vom da drumul la construcția de autostrăzi”. ”Și Județul cu ce poate să vă ajute?”. „Cu hârtie și creioane colorate, că stăm prost cu banii, să vă putem desena planurile noastre mărețe”.

Duminică

Exclusiv: Bolojan pleacă la București! Cred că are ceva acte de semnat prin ministere.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale