Retrospectiva săptămânii: De ce își dorește Ianoș să preia de la primărie Spitalul Județean

Luni

Vio către Ghiusi. „Nu-mi vine să cred. Voi ăștia, de când ați ajuns mari scule la Comisia aia cu Discriminarea, amendați pe toată lumea, inclusiv pe Președinte, pentru că unor penali le-a zis că-s penali”. „Păi, nu-i discriminare? Politicienii care încă n-au furat de ce să nu fie numiți penali?”.

ioan mang, psd, psd bihorMarți

Ianoș a prins momentul oportun. „Să ne dea nouă Spitalul Județean. Aia afacere! 2.000 de locuri de muncă, îi dau pe toți afară și-i aduc pe ai noștri. Plus o grămadă de renovări cu hoaverul meu, Vameșul”. „Dar nu va fi un pericol pentru sănătatea cetățenilor?”. „Și ce? Am pus noi un brancardier ministru și a rezistat 6 luni fără să piară toată populația”.

Miercuri

Nae polițistul, nedumerit. „Expertiza de la fabrică arată că incendiul a pornit de la un conductor electric defect”. „Și ce-i așa de neobișnuit?”. „În primul rând, hala nu era legată la curent”. „Și atunci de unde o fi pornit vâlvătaia?”. „Poate tot de la un conductor electric. Nu era legat la curent, dar cineva l-o fi înmuiat în benzină și i-a dat foc”.

Joi

Seară de poezie la Asociația Împotriva Vaccinurilor. A venit și vestala de la București, care a început în forță cu versurile: „Viața e un chin / Când mori de la vaccin, / E mult mai minunat /  Să mori nevaccinat”. S-a recitat din clasicii noștri poezia „Rujeola n-a existat” și s-a cântat „Pe lângă plopii neimunizați”.

Vineri

Cu cel mai longeviv director de teatru din oraș. „Vi se pare normal ca directorii să fie schimbați pe considerente politice?”. „Păi vezi de ce era mai bun comunismul? Atunci nu aveam decât un singur partid și, deci, un singur director. Puteai să ai continuitate”.

Sâmbătă

S-a deschis vivariul de la Muzeu, dar Păstorul a lipsit de la inaugurare. „De când cu Ryanair-ul, mă feresc ca de dracu’ de tăieri de panglici. Poate le apucă și pe lighioanele astea mici din acvarii să-și ia tălpășița, și tot eu cad de rahat”.

Duminică

Un boschetar a incendiat podul intelectualilor. Pe când o să vedem un intelectual că dă foc podului boschetarilor?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale