Haterii şi statuia: Fostul manager al Teatrului din Oradea, luat în vizor de… Tomy Popricaș

În timp ce mai mulţi actori şi critici au condamnat mazilirea lui Daniel Vulcu de la conducerea Teatrului Regina Maria după 7 ani în care a crescut vizibil prestigiul instituţiei, ex-managerul nu duce lipsă nici de „hateri”.

Săptămâna trecută, pe pagina de Facebook a unui personaj inventat, denumit Tomy Popricaş, a fost lansată o iniţiativă la mişto pentru ridicarea unei statui pentru „don Vulcu”, menită să o înlocuiască pe cea a lui Szigligeti Ede în faţa Teatrului.

„Vom lansa și colecta publică «1 leu pentru Vulcu» pentru a finanța realizarea viitoarei statui. Având în vedere numărul mare de persoane care îi deplâng soarta, nu va fi o problemă să strângem repede banii necesari”, au scris autorii anonimi.

De-a lungul vremii, pe aceeaşi pagină au fost lansate iniţiative prin care era criticată administraţia lui Bolojan. Criticii lui Vulcu n-au uitat nici de această dată de şeful său de partid, primarul Oradiei. „Împreună suntem puternici! Împreună putem dărâma case și putem ridica statui!”, a scris aşa numitul Tomy Popricaş, referindu-se la exproprierile pe care Bolojan le face în oraş.


*
*