Retrospectiva săptămânii: De ce ar trebui legalizată eutanasierea la Ministerul Sănătății

Luni

Vio către Ghiusi: „Cam slabe manifestări cu ocazia împlinirii a 102 ani de la eliberarea orașului”. „Ce coincidență! Și noi tot 102 ani serbăm, dar de la ocuparea orașului. Văd că vă e mai frică de Covid decât de bandele lui Kun Bela”.

Marți

Ca să devii ministru la Sănătate e mai important să fii din Oradea decât să fii medic. Ministra a explicat: „Dacă ar fi după mine, aș legaliza eutanasierea. Că altfel nu văd cum scap de toate șulfele de partid așezate pe straturi geologice în Minister”.

Miercuri

Fostul șef al Poliției a scăpat după boacăna cu nunta lui fiu-său: „Era culmea, după ce am pierdut o grămadă de bani, să mai fac și pușcărie pentru o nenorocită de nuntă”. „Și până la urmă ai trecut din penal în contravențional?”. „Deocamdată. Acuma mă gândesc să dau statul în judecată ca să recuperez paguba”.

Joi

Directorul celei mai mari școli din oraș: „Am decis să-i pun pe profesori să învețe să utilizeze calculatorul, pentru că studiul online s-a dovedit o glumă proastă, mulți dascăli nu știau să deschidă un laptop”. „Cum v-ați prins că habar n-au de informatică?”. „Când au văzut monitorul, au început să miaune. Ca mâța la calendar”.

Vineri

Motocicliștii au deschis sezonul în aer liber. Șefa transplanturilor a ieșit și ea la eveniment, dar nu să-i aplaude, ci să-i monitorizeze: „Sper că anul acesta o să avem o recoltă mai mare de donatori, căci anul trecut, din cauza pandemiei, nu prea au ambalat motoarele”.

Sâmbătă

Birtașul a pus la bătaie 17 milioane de lei pentru dezinsecție. „Nu mai vreau să văd concitadini efectiv mâncați de vii de lighioanele zburătoare”. „Am înțeles că e bătaie mare pe licitație”. „Păi, la banii ăia, am mulți prieteni care au spus că vor să iasă să prindă țânțarii cu pliciul”.

Duminică

Un avocat a scăpat cu 7 ani de pârnaie după ce și-a omorât soacra. Poate le dă idei și altora.


*
*