Retrospectiva săptămânii: Covrigeanu de la PDL vrea să fie consilier la PNL

Încuscrit cu PSD-ul, Covrigeanu de la PDL s-ar băga şi în familia PNL. „Bugetul Consiliului Judeţean e fără cap şi fără coadă, realizat de amatori, de amatori de alcool, fireşte”. „Aveţi alte soluţii?”. „Eu i-am propus preşedintelui să mă ia pe mine consilier”. „Da’ poate să aibă încredere în dumneavoastră, din opoziţie?”. „Păi dacă sunt bun de cuscru la PSD, de ce să nu corespund ca şi consiler la PNL?!”…

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut că au mai murit câţiva consumatori de spirt medicinal!”. „Nici în medicamente nu mai poţi să ai încredere. Dar frecţie galenică, renumita Diana, mai există?”. „Nu. Şi mie mi-e dor de ea ca de Eugenia. Păcat de oamenii ăştia care mor, toţi aveau sânge albastru”. „Erau nobili?”. „Nu, albastrul venea de la spirtul medicinal”.

Marţi

Excelentă ideea cu Programul Rabla. Un organizator al Programului Rabla pentru periuţe de dinţi a explicat: „Jumătate din populaţie nu foloseşte periuţă şi pastă de dinţi”. „Poate au motivele lor. Mulţi nu au dinţi, aşa că nu au nici pe ce se spăla. Dar vă gândiţi şi la alte acţiuni?”. „Aş vrea să organizăm Programul Rabla pentru hârtie igienică”.

Miercuri

Comisia Zonală pentru Monumente s-a desprins de cea de la Cluj. Şeful de la Cultură era încântat: „Măcar câteva luni să funcţionăm şi noi independent, că după regionalizare va fi jale”. „Duce Clujul toate instituţiile la ei în târlă?”: „Tare mă tem că nici WC-urile publice nu ni le lasă aici, deşi pentru noi vin cu adevărat vremuri de tot rahatul”.

Joi 

Covrigeanu de la PDL a făcut gât. „Bugetul Consiliului Judeţean e fără cap şi fără coadă, realizat de amatori, de amatori de alcool, fireşte”. „Aveţi alte soluţii?”. „Eu i-am propus preşedintelui să mă ia pe mine consilier”. „Da’ poate să aibă încredere în dumneavoastră, din opoziţie?”. „Păi dacă sunt bun de cuscru la PSD, de ce să nu corespund ca şi consiler la PNL?!”…

Vineri

La bufetul Leningrad de pe Centru se va ţine un Târg al Pasiunilor. Juji era înfierbântată. „Îţi dai seama ce mişto va fi? Unguri grupa mare, pasiune cât cuprinde! Mă şi văd venind acasă cu un braţ de flori şi muşcată pe gât”. „Vezi să nu vii beată mangă şi cu poşeta franjuri, că acolo nu romanticii, ci alcolicii îşi pun pe tapet pasiunile”.

Sâmbătă

Atenţie la produsele pascale! Şeful adăpostului Grivei a mărturisit: „Mereu în preajma Paştelor câinii vagabonzi sunt înfiaţi de nişte măcelari cu suflete mari şi buzunare pe măsură”. „Oare ar fi în stare să-i comercializeze pe post de miei?”. „Ăştia-s capabili ca în câinele vândut ca miel să amestece şi carne de cal”.

Duminică

Un tip a câştigat bani la păcănele. Merită să intre în Cartea Recordurilor.


*
*