Refacerea Bazinului Olimpic durează aproape cât ai face unul nou

Menajerii de la AIO care se grijesc de Bazinul Olimpic au reuşit să-şi arate valoarea. Pentru vopsirea unor grinzi le-au trebuit jumate de lună numai să găsească nişte flăcăi dispuşi să lucreze la înălţime.

Apoi s-au prins că şi cuva ar trebui vopsită aşa că s-au apucat să o feştelească şi pe aia. Evident iar au mai pierdut două săptămâni pentru că pensulatorii chemaţi din Italia erau în concediu.

Efortul de planificare a lucrării deja le-a consumat jumătate din neuroni, iar pe aceştia i-au folosit pentru a inventa scuze, nu pentru a rezolva problemele.

În poveste a intervenit şi vicele Ovidiu Mureşan care a explicat că habar nu are când se va băga apă în bazin. Acum se explică haosul în planificarea abonaţilor şi nepăsarea faţă de distrugerile de la bazin.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Lori | 3 septembrie 2013 21:53

    viv-avis de bazinul olimpic este o firma care se ocupa cu protectii anticorozive/vopsitorii si lucru la inaltime! ; au trebuit sa vina firme de pe alte meleaguri sa execute, pardon sa festeleasca. Ce bine isi sustin „menajerii” nosti concitadinii….