Rectorul Bungău va intra în istorie

Dacă fondatorul Sorbonicii, inenarabilul Teodor Maghiar, a intrat în geografie, faptele domniei sale fiind celebre peste mări și țări, mai modestul Constantin Bungău va intra în istorie. Până acum lumea îi spunea Barney pentru asemănarea cu simpaticul personaj din epoca de piatră. Acum i se poate spune Ramses, că deja domnește peste Universitate ca un faraon.

E clar că Sorbonica e plină de profesori români, altfel nu se explică de ce se ghidează după principiul: ”mai rău să nu fie”. Sau: ”rău cu rău, dar mai rău fără Bungău”.

Dascălii îl vor vota într-o veselie și eu, dacă aș preda acolo, aș face la fel. De ce să-l conteste universitarii pe Bungău? Au salarii din ce în ce mai grase. Poți plagia după pofta inimii, că vestita comisie de etică e o glumă proastă. Nimeni nu te trage la răspundere pentru calitatea actului profesional. Păi, nenea rector să trăiască, școala poa să se ofilească!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 24 martie 2020 13:13

    Desfintati aceasta institutie a fabricarilor de diplome, formata din borfasi, inculti si cretini cu pile. Reduceti totul la ce a fost inainte: institut, atit. Sa dispara sorbonicile. Nici drecu nu da doi scuipati pe diplomele lor dincolo.