Recital de recitat

Ca să nu se-ncurce în vorbe, câţiva politicieni bihoreni merg la conferinţe de presă cu discursul gata făcut. Premianţi în această practică sunt PDL-iştii, care, ajutaţi de „oamenii de la comunicare”, nu mai trebuie să-şi găsească vorbele, căci le primesc gata scrise.

Joia trecută, deputatul Liviu Laza Matiuţă a chemat ziariştii să-i asculte nemulţumirile, mai exact, să-l asculte recitând, căci de multe ori nici măcar nu a ridicat ochii din hârtii. Şi, chiar dacă cineva nu l-ar fi văzut, ar fi sesizat cu uşurinţă diferenţa dintre vorbirea liberă, în care a mai scăpat nişte dezacorduri, şi cea „oficială”.

Bihorel crede că în stilul acesta ar fi mai bine ca unii politicieni să umble cu purtătorul de vorbe la ei, sau – de ce nu? – să dea direct textul tipărit ziariştilor, dacă ştiu că nu prea au cuvinte-n gură.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de bihoreanu | 14 martie 2013 15:52

    săracu analfabet,liviuț,preten bun cu BURTĂ,DOUĂ GUNOAIE!

  2. >> Postat de bihoreanu | 14 martie 2013 15:49

    Amărâtu asta este un semianalfabet cu școală de vânzător de păduri, din Izbuc(de pe unde este un alt semianalfabet,director tâlhar-Burtă Voicu) ajuns deputat stând cu nasul în fundul măreței bruckental.Nu fiți răi,nu-l chinuiți punându-l să vorbească!Puneți-l să stea cu nasul în curu unui șef de-al lui,și veți vedea că știe f.f.f. bine cum se face.