Primar pe Facebook: Horea Vuşcan e primar online într-un sondaj lansat chiar de el

La începutul lunii februarie, când şeful de facto al Mişcării Populare, Traian Băsescu, a tras un discurs prin care înfiera candidaţii cu probleme, tânărul Horea Vuşcan a anunţat că renunţă la candidatura pentru Primăria Oradea, dând vina pe BIHOREANUL, care reamintise că e traseist politic şi că fusese condamnat pentru uciderea din culpă a trei oameni.

De atunci, MP Bihor nu a anunţat vreun alt pretendent pentru Oradea, preşedintele filialei, Daniel Meze, spunând doar că va fi „un tânăr om de afaceri”.

Ei bine, n-ar fi exclus să fie tocmai acelaşi Vuşcan! De ceva vreme, Horică se promovează pe mai multe platforme de socializare cu clipuri în care critică administraţia oraşului, iar săptămâna trecută a lansat pe Facebook şi un sondaj în care îi întreabă pe orădeni pe cine vor vota la alegerile locale, între alternative fiind trecuţi, la mişto, şi „Sandu Lungu Oficial” ori „Pinky and the Brain”. Cum e vorba de un sondaj lansat pe un grup în care Vuşcan şi-a adăugat prietenii, nu-i de mirare că a primit cele mai multe voturi, peste 120, urmat de Ilie Bolojan, cu peste 70.

Cum ar veni, Vuşcan e deja ca ales primar pe Facebook, baiul lui e că acolo va şi rămâne. Ca-n desenele animate „Pinky and the Brain”…

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Gramatron | 22 martie 2016 11:36

  Omul ăsta şi-a făcut un hobby din a atinge noi şi noi culmi ale ridicolului.

 2. >> Postat de Joseph Smith | 22 martie 2016 10:11

  Citind comentariile celor ce spun ca vor vota cu Bolojan, veti vedea ca Horea le-a raspuns la mesaj prin „Invita-ti prietenii pe grup sa voteze si ei.”
  Pe cale de consecinta logica, e clar ca nu au fost invitati doar prietenii lui Horea care sa voteze cu el, ci oricine are dreptul si posibilitatea sa invite pe oricine la acest „exercitiu”.
  Ca o idee si mai concreta, pe grup sunt ~3000 de persoane momentan. Daca ar vota toti, cel mai probabil cel care va baga bani in buzunare ar conduce detasat.

  Oricum, sunt convins ca Horea are prieteni, amici sau „prieteni de pe facebook” care nu au votat, in acest sondaj de opinie, cu el. De ce va place sa dezinformati?

  • >> Postat de Claudiu | 23 martie 2016 10:08

   Joseph, singurul si simplul bun simt ar trebui sa il faca pe acest individ care a ucis din culpa 3 oameni sa nu mai iasa in fata sa ne dea noua, celorlalti lectii de etica. Acestea sunt fapte, nu supozitii. Sa ne dea pace si sa isi vanture pleata de samurai pocit prin alte zari. Poate acolo lumea nu ii cunoaste trecute. O zi buna.