Prima cursă de pe Aeroportul Oradea: Comandantul Ghiță Pasc și-a luat zborul

Veste incredibilă de la Consiliul Județean. Păstorul a declarat că la Aeroport schimbă macazul, termen mai potrivit pentru CFR. Cert este că Ghiță Pasc, cel mai longeviv șef de aeroport din Europa, a plecat din firmă după două secole de muncă, în care a avut onoarea să deservească la sol pe marii corifei ai aviației mondiale, de la Roland Garros la Traian Vuia, de la Frați Wright la Aurel Vlaicu.

Deci prima condiție necesară pentru revitalizarea aeroportului a fost îndeplinită. Poate așa, coșmelia care se numește terminal se va finaliza în următorii 5 ani, ținând cont că o astfel de clădire, în sistemul privat, e construită în cel mai rău caz în șase luni.

Să vedem dacă și Bimbo Szuhai, șeful consiliului de administrație al Aeroportului, va lua lecții de zobor, în căutarea dragului lui colaborator, Pasc.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale