Prea ca la ţară… Apa din Fîşca, poluată de un sătean cu ulei de motor

Satului Fîşca din comuna Vârciorog este la fel de poluat ca un combinat comunist. La doar două săptămâni după ce Bihorel a descoperit că pe dealurile din zonă un localnic arde gunoaie aduse de aiurea, otrăvind aerul satului de umblă localnicii strâmbând din nas, nici apa nu se dovedeşte mai bună.

Un ţăran care şi-a adunat în faţa casei maşini pe care le repară în scopul revânzării a spurcat cu ulei de motor izvorul de la intrarea în sat.

Din pricina tolomacului, de peste un an localnicii îşi cară apă cu butoaiele dintr-un hidrofor de pe deal sau chiar dintr-o peşteră din zonă. Asta, până nu va aplica şi aici vreun „fâşcan” tactica pământului pârjolit.

Pentru că, la aşa „prieteni”, satul nu mai are nevoie de duşmani…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale