Posibile soluţii pentru evitarea închiderii aquapark-urilor

Vești proaste pentru amatorii de bălăceală. Nu mai poți face o baie ca lumea în Oradea decât dacă ești instalator sau faianțor și faci o baie la propriu.

Aquapark-ul și Ştrandul Ioșia au fost închise. Pentru Ştrandul Ioșia nu mă miră măsura. Având în vedere că acolo media clienților era 80+, s-a evitat formarea unui focar cu efecte devastaoare. Surpinde însă că Aquapark-ul a trecut în repaus pentru că noi, orădenii, nu prea suntem influențați de ce se întâmplă acolo, unde doar clujenii și arădenii se bălăcesc.

Cum nu putem sta la nesfârșit, până la scărpinare, fără să facem o baie în apă termală, am imaginat niște modalități de a fenta coronavirusul:

  1. Se va folosi costumul de baie integral, similar cu al medicilor de la terapie intensivă.
  2. Costumul nu doar că te protejează de molime, dar poți veni și cu amanta la bazin că nu te recunoaște nimeni.
  3. Clienții ar trebui să stea câteva minute sub apă, până se îneacă virușii.
  4. La intrarea în bazin e indicat să bei o gură de apă care e dezinfectată cu clor. Iar clorul, se știe, omoară virusul.
  5. Pe marginea bazinului e bine să ai tot timpul alcool în candități îndestulătoare, atât pentru dezinfectare, cât și pentru desfătare.
  6. Distanța dintre oameni va trebui să fie de minim trei metri. E valabil și la bazinele cu apă adâncă unde trebuie păstrată distanța și pe verticală.

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale