Popa Cornel intră în Birt. Rectific, în Birta

Supărat că Florin Birta îi dă de lucru, acum când mai are câteva luni şi se poate lăuda cu un dolce far niente, domnul Cornel Popa a sărit la jugulara tânărului consilier judeţean liberal. Birta a îndrăznit să propună ca Fundaţia Română de Tineret, cea care a distrus Casa Tineretului, să fie dată pe mâna Justiţiei.

Reacţia preşedintelui Consiliului Judeţean a fost foarte ciudată şi a sărit practic în apărarea Fundaţiei, chit că nu a fost niciodată văzut prin preajmă să servească ceva. Mai mult decât atât, l-a trimis pe rău-voitorul Birta la nişte lecţii de Drept, ştiut fiind că la Consiliul Judeţean s-au pripăşit cele mai mari genii în domeniu, duhnind de la o poştă a studii făcute la Sorbonica.

E chiar ridicol ca domnul preşedinte să pomenească de specialistele de la serviciul său juridic pentru că acestea au reuşit o performanţă unică pe mapamond. Mai exact pentru o soluţie care putea fi: scoatem lucrările de la muzeu la licitaţie sau nu le scoatem, s-au scremut mai bine de trei ani. De altfel, au şi fost aproape să primească premiul Nobel pentru dormit cu capul pe tastatură.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale