Politician la muncă: Mircea Matei a fost condamnat cu suspendare, pentru abandon de familie

Fost consilier local, fost senator, fost secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor şi fost secretar general al PDL Bihor, iar apoi și președinte la PPDD și la PMP Bihor, celebrul Mircea Matei a mai bifat o realizare.

Acum a ajuns și condamnat penal, cu suspendare ce-i drept, pentru abandon de familie, deoarece, pe motiv că nu are bani, n-a plătit pensia de întreținere pentru cei doi copii pe care îi are cu patroana agenției de modelling Ella Mode, Daniela Pusta.

Judecătorii l-au condamnat la 6 luni de închisoare, executarea pedepsei fiind suspendată cu condiția ca Matei să urmeze un program de reintegrare socială și să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, fie pentru Primăria Oradea, fie pentru Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor.

Sentința Judecătoriei nu este definitivă, spre ușurarea lui Matei, care a și atacat-o la Curtea de Apel, în speranţa uneia mai blânde. Că doar nu şi-a murdări costumul lucrând la spații verzi ori făcând voluntariat cu puradeii după ce ani la rândul a frecat menta în birouri…


*
*