Pieţar în ofsaid: Ce nereguli a descoperit ITM Bihor la piaţa din Beiuş

La Beiuş a fost nevoie de un control al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor pentru a scoate la iveală încă o bubă din vremea fostului primar Adrian Domocoş.

În luna august, inspectorii ITM au făcut o verificare la piaţa din municipiu, constatând că şeful acesteia, Dan Ardelean, unul dintre oamenii plantaţi în funcţie de Domocoş, nu şi-a luat concediu de odihnă în ultimii doi ani, la final dispunând intrarea în legalitate prin efectuarea de către acesta a celor 50 de zile de concediu aferente.

Din acel moment a ieşit la iveală de ce şeful pieţei era aşa „harnic” şi nu voia nicicum „odihnă”. Dacă într-o joi de târg piaţa din Beiuş făcea încasări din bilete cuprinse între 1.500 şi 2.000 lei, după ce omul lui Domocoş a fost trimis în concediu, înlocuitorul lui, Daniel Rostaş, a realizat încasări între 7.500 şi 10.000 lei.

Semn că succesorul lui Domocoş în funcţia de primar, Petru Mlendea, şi consilierii locali din Beiuş ar trebui să ia în discuţie la modul cel mai serios înlocuirea definitivă a şefului pieţei, prin concediere. Că doar nu şi-or însuşi şi ei stilul?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Trist | 21 octombrie 2016 10:17

    Se para ca e de competența DNA