Pe Jeni Borbei, şefa juriştilor din Primărie, au ajuns-o blestemele lui Boloş

Nasolie în Primărie. Şefa O(ri)ficiului Juridic, doamna Eugenia Borbei a fost suspendată din funcţie pe motiv că a împiedicat punerea în aplicare a unei sentinţe judecătoreşti.

Până acum doamna jurist a reuşit să se remarce prin relaţia mai mult decât „toridă” cu preotul celib Marcel Boloş, lucru care nici nu e de mirare pentru că şi Marcel a declarat că femeia nu e genul lui.

Culmea este că deşi hotărârile s-au luat de către Comisia Locală pentru Aplicarea Fondului Funciar, doar doamna Jeni a fost trimisă în judecată pe motiv că membrii comisiei nu ştiau despre ce e vorba, că nu-s de specialitate.

Păi, dacă nu sunt de specialitate, de ce nu au fost băgaţi în comisia de măturat străzile? La ce bun să pui nişte papagali nedumeriţi care ridică mâna ca fraierii, de parcă le-ar curge sânge din nas?

După falimentarea CET-ului, plecarea doamnei Borbei este o a doua mare pierdere a primarului Bolojan. Nu întâmplător omul s-a uitat printre sprâncene la procuroarea care a trimis-o în judecată pe juristă.


*
*