Patriotul Bimbó are dreptate

De la o vreme, șeful Consiliului de Administrație al Aeroportului, onorabilul Tibi Bimbó Szuhai, a devenit extrem de vocal. Din păcate pentru el, spune atât de multe prostii, că poate candida la titlul de Viorica Dăncilă, secția maghiară.

Bunăoară, deunăzi, s-a oripilat că Bolojan merge cu avionul nu de la Oradea, ci de la Timișoara, semn că nu este „local patriot”, cum spunea un clasic care acum e mort.

Bimbó uită nu doar că biletul de la Timișoara este la jumătate de preț față de cel de la Oradea, dar pentru cursele de pe Aeroportul nostru, culmea, nu se mai găsesc bilete pe toată săptămâna.

Ehei, Bolojan, dacă erai și tu așa patriot ca Bimbó, alta era situația!

Uite, la patriotismul său, tot ce nu mai pleacă de la Oradea zboară de la Debrețin. Chiar așa, Bimbó, nu te-ai gândit la o cursă Debrețin-București, cu transport auto asigurat din aerogara noastră pustie?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale