Parfumata lui Băse: Șefa PMP Bihor, condamnată la închisoare cu amânare, după ce a fost prinsă beată la volanul jeep-ului

Gabriela Eler, ditamai secretar general adjunct şi preşedintă a organizaţiei de femei în filiala Bihor a PMP-ului lui Traian Băsescu, a comis-o. La propriu!

Bihorel a descoperit că femeia a fost condamnată la un an de închisoare cu amânare, după ce vara trecută a fost prinsă atât de beată la volanul unui Jeep Cherokee încât poliţiştii au fost nevoiţi s-o extragă de la volan şi s-o sprijine serios ca să o poată duce la sediu.

Alcoolemia femeii, de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, depăşea de două ori şi ceva limita legală admisă, motiv pentru care agenţii rutieri au condus-o la analize de sânge.

Însă odată ajunsă la Medicină Legală, Eler a tot încercat să amâne procedura, doar, doar îi trece beţia, până când, sătui, poliţiştii au renunţat şi au dus-o înapoi la sediu, unde i-au întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice. De aici, procesul care acum i-a adus prima condamnare, deocamdată nedefinitivă.

Nu degeaba s-a înscris „parfumata” în PMP, un astfel de procent putând stârni invidia oricărui marinar, nu doar a boss-ului partidului…


*
*