Parcul habarniştilor: Consiliul Județean a pus șefi unul și unul la viitorul Parc Științific Tehnologic

Alianţa UDMR-PSD-ALDE care conduce judeţul continuă să dovedească ce slabă garnitură de oameni are.

Pentru a putea depune spre finanţare un proiect pentru înfiinţarea în campusul Universităţii a unui Parc Ştiinţific şi Tehnologic, CJ Bihor a înfiinţat o firmă care să administreze viitoarea structură.

SC Parcul Ştiinţific şi Tehnologic SRL are deocamdată un singur angajat, şi anume pe directorul PSD-ist Cosmin Szigeti, consilier local în Beiuş, unde deţine şi un magazin cu articole de vânătoare şi pescuit. Ce treabă are respectivul cu administrarea viitorului centru de cercetare, nu ştie nimeni.

Pe deasupra, „firma” are şi un Consiliu de Administraţie, prezidat de atoateştiutorul purtător de cuvânt al CJ Bihor, Adrian Simon, din care mai fac parte patronul falimentarei CIAC, Ioan Mintaş, un inginer anonim, Gheorghe Cuc, şi încă un PSD-ist, consilierul local Adrian Negrea.

Ce l-a recomandat pe „ex-pro-democratul” Simon să fie şef peste Parcul Ştiinţific şi Tehnologic, când nici om de ştiinţă şi nici priceput în tehnologie nu e, doar minţile care conduc judeţul pot şti. Cert e că, având aşa oameni în frunte, viitorul centru de cercetare a pornit clar cu stângul…


*
*