OTL-ul aerian: Un elicopter a aterizat săptămâna trecută în curtea OTL

Un vehicul pentru care niciunul dintre şoferii OTL nu are permis şi-a făcut apariţia miercurea trecută în curtea societăţii: ditamai elicopterul.

Aparatul a aterizat după plecarea jurnaliştilor ce participaseră la inaugurarea Centrului de Mecatronică al OTL şi aparţine unui om de afaceri din Arad. Aflând de pe site-urile de ştiri despre performanţele aparaturii de la Oradea, conducerea societăţii Astra Vagoane Călători Arad, deţinută de milionarul Valer Blidar, s-a deplasat în păr la faţa locului pentru a se convinge personal.

În principiu, discuţiile purtate între şefii OTL şi arădeni ar putea duce la încheierea unui parteneriat reciproc avantajos. În cazul în care înţelegerea va fi perfectată, Astra Vagoane îşi va recondiţiona pe strungul mobil de la Oradea roţile garniturilor, fără ca acestea să mai fie „descălţate” de pe vagoane, iar OTL îşi va repara la Arad strămoşeştile Tatra aflate încă în circulaţie.

Şi, cine ştie, poate cu timpul îşi va deschide şi OTL o linie aeriană. Oricum, de fiecare dată când un şofer căscat parchează strâmb pe strada Primăriei, obturând şinele de tramvai, transportul în comun este în aer…


*
*