Oradea plagiată: Responsabilii din Consiliul Judeţean Iaşi fac copy-paste cu documentele autorităţilor orădene

Cât pe ce a fost ca parcurile industriale din Oradea să se îmbogăţească cu nişte companii care n-au nicio treabă cu oraşul. Consiliul Judeţean Iaşi a fost la un pas să semneze un contract de parteneriat cu un investitor, oferindu-i un amplasament în… parcurile industriale ale Oradiei.

Bizareria are, totuşi, o explicaţie, şi anume că administratorul parcului industrial din Iaşi, un anume Laurenţiu Rădulescu, a plagiat regulamentul de funcţionare al celor din Oradea, fără a modifica – din neatenţie – şi numele localităţii!

Eroarea a fost depistată abia după ce membrii Consiliului Judeţean Iaşi au fost chemaţi să aprobe contractul de închiriere pentru teren, în baza regulamentului, fireşte. Eroarea a stârnit un mic război politic, preşedintele CJ Iaşi, Maricel Popa, care e şi şeful PSD Iaşi, acuzându-şi oponenţii din PNL, formaţiunea care îl susţine pe Rădulescu, că habar n-au să facă un regulament banal.

În replică, liberalii au scos şi ei la iveală că Popa însuşi a „furat” de la Oradea ceva, conducerea CJ Iaşi copiind la virgulă o scrisoare pentru recrutarea directorului Aeroportului ieşean după un document similar întocmit la Aeroportul orădean. Ceea ce-l face pe Bihorel să fie mândru că, în dublul scandal de plagiat, de data asta orădenii nu au nicio vină. Ba dimpotrivă.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale