Opt observații despre gripa din China

1. Pentru că două colege au fost la un turneu în Wuhan, membrii Filarmonicii din Oradea vor cânta cu mască pe față, inclusiv suflătorii și coriștii.

2. Se arată justețea politicii lui Pasztor Sandor cu privire la aeroport. Acesta este în carantină de mai bine de un an.

3. Bolojan se gândește dacă n-ar fi cazul să-i supraimpoziteze pe cei cu febră pentru că fac concurență neloială CET-ului.

4. Ianoș Mang nu se teme de gripa chinezească pentru că el e de pe altă lume.

5. Pentru că acest coronavirus a izbucnit de la un șarpe, în Piața Rogerius s-a interzis comercializarea acestora. Ați mai văzut vreunul la vânzare?

6. Ca efect al coronavirusului, Secția de Coronarieni s-a umplut de pacienți.

7. Jandarmeria se felicită pentru intervenția din 10 august pentru că i-a obișnuit pe români cu măștile de gaze.

8. Chinezii au declarat că fac un spital în zece zile pentru cei bolnavi. Noi facem un spital regional de 30 de ani și încă nu avem studiul de fezabilitate terminat.

(sursa foto: news.sky.com)


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale