Nouă sfaturi pentru cocalarii care caută localuri în care să facă scandal

Nici bine nu s-a deschis sezonul petrecerilor de vară la localurile din jurul oraşului, că marii bărbaţi ai comunelor suburbane s-au şi apucat să facă circ.

Sigur că viaţa de cocalar, cu evidente rădăcini rurale, e foarte tristă. E greu ca un asemenea specimen să poată fi băgat în seamă când toată viaţa lui a reuşit, cel mult, să fie băgat în dubă. Pentru ca oamenii normali să poată sta liniştiţi la o bere, fără teama că vine un gibon pus pe harţă, ar trebui ca scandalagiii să frecventeze numai localuri dedicate lor.

1. Caftangiii au dreptul să meargă doar la localurile frecventate de cetăţeni cu acelaşi coeficient de inteligenţă, adică unul subunitar.

2. Localurile cocalarilor nu vor fi clasificate cu stele sau margarete, ci cu bâte de baseball. Cele mai periculoase vor fi acelea care au patru-cinci bâte.

3. Singura muzică permisă în asemenea localuri sunt manelele.

4. Toaletele nu vor fi dotate cu săpun pentru că, la ce deştepţi sunt muşteriii, îl mănâncă ca pe îngheţată.

5. Accesul în local fără trei kile de gel este strict interzis.

6. Persoanele netatuate vor fi tatuate la intrare. Se aplică gratuit tatuajul cu inima străpunsă de săgeată pe care scrie „Szeretlek Juji”.

7. Dacă nu au cu cine să se bată, clienţii se vor bate între ei, de preferinţă cu colegii de masă, ca să aibă a doua zi ce povesti cum au luat ei bătaie de la mascaţi.

8. Toate localurile vor fi tapetate cu oglinzi. Asta pentru că de obicei, la sala de forţă, cocalarii fac cinci minute forţă şi o oră se uită în oglindă să vadă cum le-au crescut muşchii.

9. La intrarea în local va fi un rastel unde clienţii vor tebui să-şi lase opincile.


*
*