La ţară merge: Poliţistul local care s-a bătut cu colegii la un botez s-a „transferat” în Oşorhei

Vă mai aduceţi aminte de fostul poliţist local Andrei Berde, remarcat nu prin modul în care aplica legea în Oradea, ci prin pumnii pe care i-a aplicat propriilor lui colegi, la un chef de botez unde era chiar naş?

În februarie, tânărul a fost dat afară de la Poliţia Locală Oradea, după ce a picat un examen de concurs. Dar s-a reorientat rapid, căci de o lună este iar poliţist local, nu în Oradea, ci în Oşorhei, comună ce şi-a înfiinţat acum un astfel de serviciu.

Cum dosarul lui Berde s-a calificat la concursul pe post, iar contracandidaţi nici n-a prea avut – serviciul având 4 oameni pe 6 posturi – edilii comunei n-au avut de ales decât să-l angajeze, chit că îi ştiau apucăturile.

Până acum, Berde s-a comportat exemplar, ba chiar a avut şi ambiţia să promoveze, adică să devină şeful serviciului. Din fericire pentru localnici, însă, bătăuşul nu îndeplineşte condiţiile impuse pentru acest job, aşa că rămâne să asigure ordinea pe teren, nu din birou.

Bihorel îl sfătuieşte totuşi să-şi ţină pumnii-n buzunare, că pe la ţară s-ar putea să dea peste nişte băieţi mai din topor, capabili să-i rupă mâna şi să i-o facă semn de carte.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de H.H. | 26 iunie 2014 10:02

    Vedea-te-as polutionist local in Bins… Asta-i un nime, care n-a avut sange sa fie infractor, de frica sa nu faca „facultate”, cred ca o crescut pe langa poalele mane-sii, dar care are apucaturi de incordat de la coltu’ blocului… Doamne feri… Asta vine (venea) sa imparta citatii ca avem iarba netaiata in fata casei (!) prin Iosia, si se incorda cu batranii nostri. Da’ n-ai mai veni o data in haine civile pe acolo, sa ne intrebi daca am onorat ce am fost citati sa facem?!…