Nesemnificativ sau nesimţit? Ce crede Florian Bodog despre salariul prodecanului Romanul

Multilateralul decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, senatorul PSD Florian Bodog, şi-a dat cu presupusul, joia trecută, despre salariile universitarilor doctori.

După ce mâna sa dreaptă din facultate, prodecanul Constantin Romanul, a fost prins în flagrant cu şpagă luată de la studenţi, Bodog a fost invitat la emisiunea „Vocile Bihorului” de la Digi 24 Oradea, ca să comenteze situaţia. Acolo, Bodog a reuşit să fie chiar mai jenant decât cazul în sine.

Întrebat de moderatorul Octavian Haragoş cât câştigă legal Romanul, Bodog a dat în bâlbe, bâjbâind că „în jur de 3.000 de lei”, ca prodecan, iar de la Spitalul Judeţean o sumă „nesemnificativă”.

Bihorel a verificat, de curiozitate, declaraţia de avere a lui Romanul, constatând că prodecanul a luat anul trecut de la facultate peste 5.700 lei pe lună – adică dublu de cât sugera Bodog –  şi alţi peste 3.700 lei lunar de la spital, deci aproape 9.500 lei pe lună, doar „de la stat”, fără veniturile din cabinetul privat.

Poate că pentru dl Bodog asemenea sunt cu adevărat „nesemnificative”, iar pentru Romanul efectiv insuficiente, că altfel nu se explică de ce omul era pus pe şpăgi de parcă ar mânca cu zece guri.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de florin bodog | 4 iulie 2014 11:14

    Spun si eu precum Tudor Postelnicu-Sunt un dobitoc!!!!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale