Neluțu Buda ne ia cu imoralele

Șeful organelor, domnul Ionuț Buda, încearcă și el să spele imaginea șifonată a Poliției în scandalul „M*** PSD”. Cică șoferul din Suedia ar fi intrat legal în țară, dar mesajul este imoral.

La fel s-a întâmplat și la un eveniment la care a participat acum câțiva ani. Un polițai s-a pus în genunchi în fața șefilor, care râdeau de li se scuturau gușele.

Chestia a fost perfect legală, doar că oleacă imorală. Oricum, degeaba încearcă domnul Buda să ne lămurească cum vine cu moralitatea câtă vreme un milițian care răspunde la numele de Ovidiu Munteanu face țăndări imaginea Poliţiei. Insul, purtător de vorbe la Rutieră, nervos că-i tulburăm somnul, ne recomandă ca de acum înainte să nu mai apelăm la Poliție, ci la popi.

Păi, atunci să meargă să ceară bani de la PSD, nu de la Buget, că deocamdată el și alte specimene ies la pensie după 20 de ani de zăcut prin boscheți cu radarul pe piept, cu o pensie de 2.000 de euro pe banii poporului.

Iar pentru asta medici și ingineri, care au mai multă vacanță decât școală are organul Munteanu, lucrează până la 65 de ani ca să-i asigure osânza obraznicului de la circulație. Nea Nelu Buda, slujbașul tău e imoral sau doar atâta-l duce neuronul de sub caschetă?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Pia de Oradea | 2 august 2018 10:46

    Mult zgomot pentru nimic. Praf în ochi. Abaterea atenției. Dacă sunt intelectuali tarați , ne așteptăm ca polițiștii să fie perfecți ? Asta este societatea, cu de toate. Subiecte de vacanță…

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale