Nea Imi, sfătuitorul lui Viktor

Comuniștii s-au străduit să distrugă cu orice preț elitele țării. Cu toate eforturile lor, n-au reușit să-l termine pe Nea Imi Ienei, care a fost și a rămas un lord.

Acum a fost rugat de premierul Ungariei, Viktor Orban, să-i fie un fel de sfătuitor în proiectul ce are în vedere ca în zona cu populație preponderent maghiară din județ să se facă o Academie de fotbal.

Marea problemă la fotbal este că dacă încerci să faci o segregare pe criterii etnice, dispar mai toate marile echipe. Ele sunt un conglomerat de seminții venite din cele patru zări și poate din acest motiv fotbalul este atât de frumos.

De altfel, Emeric Ienei a mai fost odată selecționerul naționalei Ungariei, dar a ajuns la trista concluzie că mai degrabă îi învață pe elevii săi românește decât să joace fotbal.

Oricum, ca orice investiție din afară, și aceasta este bine-venită în județ.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale